Головний тренер та віце-президент черкаського «Славутича» - про перемогу в 1/8 фінала Кубку України над краматорським «Авангардом».

Ігор Петров, головний тренер ФК «Славутич»:

- Гра вийшла дуже важкою. «Авангард» – це дуже пристойна команда, яка в попередньому раунді перемогла основний склад луганської «Зорі». Ми дуже ретельно готувалися до цього матчу, переглянули багато матчів за участю нашого суперника. Ми побудували нашу гру так, щоб максимально убезпечити власні ворота й знайти вільні зони для атак. Обидві команди грали вкрай обережно, а тому гольових моментів було не так і багато.

Нам вдалося вдесятьох забити переможний гол. У деякій мірі нам пощастило: суперник не реалізував пенальті. Проте невдалий удар з одинадцятиметрової позначки додав моїм підопічним додаткових сил. Хлопці завелися, побігли вперед і мали кілька гарних моментів. Загалом, я задоволений результатом, вітаю всіх із перемогою.

Володимир Ходак, віце-президент ФК «Славутич»:

- Почуття найпозивніші! Хочу привітати вболівальників, подякувати їм за таку підтримку – для нас це було дуже важливо. Хочу подякувати гравцям команди за самовідданість, характер, виявлений на полі. Сьогодні найбільше свято в історії черкаського футболу. Чвертьфінальні матчі пройдуть у наступному році, а тому в нас буде достатньо часу на підготовку.