Пятница, 29.03.2024, 17:30
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2013 » Декабрь » 15 » Курило: "Здам сесію в університеті, а тоді — знову на футбол!".
    11:19
    Курило: "Здам сесію в університеті, а тоді — знову на футбол!".
    Ігор Курило, fc.ternopil.uaІгор Курило, fc.ternopil.ua
    Для центрального оборонця тернопільського муніципального клубу 2013 рік стане незабутнім: він взяв участь у Всесвітній Універсіаді, захищаючи кольори України, а зі своїм клубом дістався до чвертьфіналу кубку країни й зайняв третє місце на проміжному фініші другої ліги, потрапивши, до слова, й у список 33 найкращих футболістів першої ліги другої половини 2013 року. Ігор Курило про успіхи говорить скромно, проте великі надії покладає й на наступний рік. Там на його команду очікує інтригуючий кубковий жереб та завершальна частина друголігового марафону, де ФК Тернопіль також сподівається бути серед найкращих.
    – Ну, ось і закінчилося важке півріччя. Чи задоволені ви в ФК Тернопіль місцем своєї команди на проміжному етапі? Могли собі уявити, що ваша команда дістанеться чвертьфіналу кубка й буде боротися за найвищі місця в лізі?
    – Так, я задоволений місцем команди в таблиці, а особливо задоволений нашим виступом в Кубку України. Хоча старт міг бути для нас кращим, все у нас вийшло. Правда, трохи зіпсувала нам настрій остання гра сезону в Херсоні. Але не може не тішити те, що ми все одно знаходимося серед лідерів другої ліги.
    – Особисто тобі нинішній сезон чим запам’ятається? Який момент стане найбільш пам’ятним?
    – Звичайно, передовсім, кубкові ігри, особливо, з двома полтавськими командами! Приємно також, що мені вдалось відзначитися дебютним голом в Кубку України.
    – Чемпіонат починався для вас не надто переконливо. Чому на старті не вдалося взяти максимум очок? Справа у тому, що частина гравців і тренерів відлучалася на Універсіаду, і десь не вистачало сил і емоцій, щоб перемкнутися на чемпіонат?
    – Те, що частина гравців була на Універсіаді, звичайно, впливало на результат, адже ми, тільки прилетівши в Київ, відразу ж відправились в Миколаївську область на дебютну гру, яка відбувалась наступного дня. Втрату очок на старті можна також пояснити тим, що ми знайомились з новими командами, адже формат змагань другої ліги цього року змінився і багато команд перетнулися між собою вперше.
    – Як оціниш нововведення із об’єднаною другою лігою? Які міста Східної України здивували? Де найліпші стадіони й поля в лізі?
    – Те, що дві ліги об’єднали, безсумнівно, підвищило рівень турніру, адже не секрет, що Східна Україна є багатшою, там більше спонсорів, які вкладають гроші в футбол. Але мене здивувало те, яка мала відвідуваність на Сході країни. У нас люди набагато активніше відвідують матчі. Стадіон який мені найбільше, запам’ятався? «Машинобудівник» у Карлівці.
    – Це той, де поїзди проходять неподалік арени? Гаразд. Повернемося до теми вболівальників. Ваша команда – одна з найвідвідуваніших, і це попри те, що є ще один клуб у місті, який грає у більш високій лізі. Завдяки чому здобуваєте любов фанів?
    – Любов фанатів можна завоювати, на мою думку, тільки тим, що в кожній грі ми викладаємось на всі 1000000%. Ну, і важливо те, що ми всі місцеві, а людям цікавіше вболівати, наприклад, за свого сусіда по дому, ніж за того, хто приїхав звідкись грати в Тернопіль.
    – Інша сторона сусідства з Нивою – поле, яке ви розділяєте з цією командою, зношується, і вам доводиться грати в важких умовах. В якому матчі з полем вам було найважче?
    – Я би не сказав, що в Тернополі таке вже аж погане поле. За це хочеться подякувати людям, які його готують для нас. До того ж, наш стиль гри "британський": перевага надається подачам, грі головою, так що якісь газону не дуже вливає на нас. Гірше би було грати, коли б був сильний вітер і не виходили наші закидання в штрафну і подачі з флангів:)
    – Твій колега по обороні Атласюк забив стільки м’ячів, що йде серед провідних бомбардирів. Чому ти не забиваєш стільки? При тому, що маєш такий могутній удар…
    – Сергій має феноменальне гольове чуття: все десь засуне ту свою голову і заб’є:) До того ж, він виконує пенальті. Моє ж першочергове завдання – не допускати голів в наші ворота. Маю надію, що свої забиті голи я приберіг на другу частину сезону:)
    – Гру Тернополя деякі суперники іменують «однотипною» або «примітивною». Погодишся?
    – Та хай собі вважають, головне, щоб ця гра приносила нам потрібний результат. Особисто я би не сказав, що наша гра є вже аж такою примітивною. Ті, хто це говорить, хай подивляться за своєю грою.
    Також дивує поведінка деяких людей, наприклад, тренера херсонської команди, який не проявив поваги до нашої команди і особисто до нашого тренера…
     
    – Хто із суперників найбільше здивував? Проти яких суперників грати найважче?
    – Так щоб сказати, що хтось здивував, не можу. Всі команди другої ліги рівні.
    – Ваша четвірка оборонців – найстабільніша в лізі. Ви відіграли практично без замін вже півтора сезони. А коли вона формувалася? Ви разом граєте ще з студентських, аматорських часів?
    – Степан, Андрій і Сергій (Клекот, Дубчак і Атласюк, – прим. Football.ua) грають разом вже більше 10 років, тому розуміють одне одного з півслова. Я радий, що мені вдалось "влитися" до їхньої когорти.
    – Що найважче було при переході з того рівня до другої ліги? Швидкість гри, мислення різна у цих дивізіонах?
    – Звичайно, на перших порах нам було важко, адже швидкості в другій лізі трошки вищі,але ми багато працювали і нам вдалося на диво швидко добитися того, що ми почали грати на рівні з цими командами і навіть перемагати їх. У цьому неоціненна заслуга наших тренерів Василя Петровича Івегеша та Анатолія Петровича Назаренка.
    – Який у тебе план на зиму – кудись плануєш поїхати на відпочинок? До коли відпустка, коли і де будуть проведені збори?
    – Збори у нас починаються 20 січня. Планів, як таких, у мене на зиму нема: потрібно здати сесію в університеті, побути з родиною, з’їздити в село на свята до бабці, яку давно не бачив:)
    – Як оціниш для себе особисто 2013 рік? Чого чекаєш для своєї команди в 2014-му?
    – 2013 вважаю вдалим і надіюсь, що 2014 буде ще кращим.
    – Цього року ти в складі студентської збірної України виступав на Всесвітній Універсіаді. Який сувенір привіз із Казані?
    – Сувенірів з Казані не віз. Хіба що екіпіровку, яку нам там видали. Але роздав її майже всю друзям, лишив собі на пам’ять лише ігрову футболку.
    – Виступати за свою країну для тебе – справа честі?
    – Для мене велика честь виступати за збірну своєї країни. В дитинстві я міг про таке тільки мріяти. Можна сказати, що одна з моїх мрій збулась:)
    – До речі, спостерігачі із молодіжної збірної за тобою, випадково, не стежать?:)
    – Я не знаю,стежать чи не стежать – мені про то ніхто не повідомляв:) Але, звичайно, хотілося б зіграти не тільки за студентську збірну України…
    – Розкажи наостанок трішки про себе.
    – Футболом я починав займатися з дитинства. Першим моїм тренером є Володимир Михайлович Васильчишин, у якого я займався з 7 років в рідному місті Зборів. Після цього в 7 класі я переїхав в Тернопіль до тренера Василя Олександровича Матвійківа, у якого тренувався до закінчення школи. Далі я вступив до педагогічного університету і пов’язав своє життя з командою ФК Тернопіль. Моєю улюбленою командою є Динамо (Київ) – за них я вболіваю з дитинства. Улюбленим гравцем був Андрій Шевченко. Зараз, правда, моїм улюбленим гравцем є партнер по команді Андрій Кондзьолка:) А моїми найкращими друзями є всі гравці нашої команди. Також хотілось би сказати велике спасибі моїм батькам, братові, які завжди мене підтримували і вірили в мене.
    Артур Валерко, Football.ua
    Використані фото fc.ternopil.ua та vfas.org.ua
    Просмотров: 770 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz