Четверг, 28.03.2024, 11:02
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2011 » Декабрь » 13 » Руслан Новіков: "Ціна питання – два матчі".
    22:14
    Руслан Новіков: "Ціна питання – два матчі".
    Футбольний клуб «Кристал» завершив осінню частину на 10 місці з 16 очками. Дещо не той результат, на який розраховував головний тренер команди Руслан Новиков, проте часу ще достатньо, аби виконати завдання на сезон, про що він розповів прес-службі ПФЛ. 

    Руслане Олеговичу, на ваш погляд, наскільки вдало «Кристал» дебютував у другій лізі?

    Середньо. У нас було мало часу на підготовку, функціонально футболісти не були готові, не встигли переключитися в тактичному плані, тому за результатами перших турів набрали всього чотири очки. Згодом гра налагодилася, футболісти виконували отримані завдання, зрозумівши, як грати на оборону, їм вдавалися переходи із захисту в атаку. Хлопці стали грати більш інтенсивно та давали бій більш досвідченим суперникам. Після таких перемін ми набрали вже 12 очок. Звичайно, хотілося, щоб команда розкрилася краще. Мені здається, що ми цілком могли впоратися з тими командами, що знаходилися перед нами. Наш теперішній результат – це непоганий задаток. І якщо ми нормально підготуємося, замінимо декількох футболістів, то будемо боротися за шосте місце, від якого, до речі, нас відділяють усього п’ять очок. Ціна питання – два матчі. Тобто, задача цілком реальна. Ми не ведемо мову про п’яте або четверте місце: там величезний відрив у 12 та 14 очок відповідно. А шосте місце, нам мій погляд, цілком можливо посісти.

    Наскільки важко футболістам було адаптуватися до змагань серед команд другої ліги?

    Я не можу сказати, що гравцям було важко. Подекуди вони не розуміли, чого від них хочуть, мовляв, ми чемпіони області, грати будемо так, як хочемо. В результаті у першому ж турі на виїзді програли «Енергії» 0:4 через свою ж самовпевненість. А потім зрозуміли, що такі ж розгромні програші можна отримати в наступних матчах. Тому почали перебудовувати гру, аби відповідати рівню другої ліги. Звичайно, можна бути чемпіоном області, а у професіональному футболі мешкати внизу турнірної таблиці і не демонструвати ніякої гри.

    Чи всі футболісти виправдали ваші очікування?

    Скажімо так, покладав певні сподівання на Паніна як на найбільш досвідченого гравця. Щодо гри, то претензій до нього немає, а у контексті лідерства на полі та поза ним – згуртувати команду, наприклад, - дещо не виправдав надій. Ішмаков пройшов школу і першої, і другої ліг, але з ним довелося попрощатися. Було ще декілька розчарувань: на початку чемпіонату на контрактах було 23 футболісти, а зараз залишилось усього 15.

    Кандидати на їх місця на олівці є?

    Звичайно. На перегляді очікується від 30 до 40 футболістів. Гучних імен серед них немає, адже ми не можемо собі дозволити значні фінансові витрати. Здебільшого це перспективна молодь, яка грала у дублях, на обласних змаганнях .

    Які позиції потребують підсилення?

    На кожну по одному виконавцю.

    Де плануєте проводити збори?

    Перший етап розпочинається у середині січня, задача футболістів – втягнутися, адаптуватися після відпустки, а наше завдання – провести селекцію. Відбір проводитимемо за принципом «найслабшої ланки»: хто не впорався, далі не проходить. Нам необхідно дібрати 5-6 гравців: цього буде цілком достатньо, щоб дограти 10 турів.

    Що плануєте після завершення селекційного збору?

    Ми беремо участь у Кубку Кримтеплиці, який розпочинається у лютому. Остаточні плани ще не визначено, але, можливо, ми проведемо виїзні збори, які присвятимо тренуванням на опрацювання технічних навичок. У березні проведемо спеціальні підготовчі збори на березі моря. Вдень тренуватимемося на піску, він теж корисний, а вечірні заняття присвятимо вправам на швидкість та витривалість. Крім цього, візьмемо участь ще у двох турнірах: це Кубок мера Євпаторії та турнір у Каховці. Звичайно, наприкінці березня проведемо кілька спарингів. У квітні навантаження трохи знизимо.

    Як в цілому ви оцінюєте змагання серед команд другої ліги?

    На мій погляд, рівень чемпіонату підвищився. Порівняйте, деякий час тому футболісти не бажали грати у командах другої ліги, наразі ж ситуація зовсім інша. Радує те, що поступово ліга розширює коло учасників. Як у першій лізі, 18 команд – ідеальна кількість. Тоді можна було б починати чемпіонат раніше, закінчувати пізніше.
    Просмотров: 1294 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 5.0/2
    Всего комментариев: 321 2 3 4 »
    1 арчи  
    0
    из всего вышесказанного можно сделать вывод: задания на вторую половину сезона нет, нормальных игроков не предвидится, денег нет и не будет, все пока к сожалению держится на энтузиазме нескольких людей((((((((((((((((((( зато достраиваем кучу безумных торговых центров....

    2 максим  
    0
    +1 эти торговые центры не надо мне так кажеться ,пару построили и хватит ...

    3 Edo10  
    0
    Арчи,привет. Рад тебя слышать. :) А меня Русич-балбес уже запекал сдеся.

    4 dimondino  
    0
    Арчи, а при чём здесь торговые центры и команда?

    Edo 10, вот смотри ты ведь сам начинаешь писать о человеке, которого в данный момент здесь нет, а потом удивляешься почему удаляют твои посты?

    5 Edo10  
    0
    4 dimondino ,приношу свои искренние извинения. Но и прошу вас лично,посодействовать на этого типа,что-бы он не оскорблял мой город. За раннее благодарен.

    6 саня  
    0
    Если говорить об команде то плохо что ани хатят молодеж брать неопытную! Надо бы падобрать несколько опытных футболистов как Мазуренко! Тагда уровень команды вырастет! А молодеж дплжна потихоньку раскрыватся а не буздумно в каждом маче играть!Надеюсь будут трансферы не только моодежы!

    7 арчи  
    0
    Edo10, тоже очень рад тебя видеть))

    8 арчи  
    0
    Edo10, забегал иногда и читал ваши перепалки с неприкасаемым)) но решил не вступать в дискуссию по принципу чтобы оно меньше воняло

    9 арчи  
    0
    Дмитрий, специально для вас поясняю: руководство города могло бы не только раздавать городские земли направо и налево под различные торговые центры, но и обратить внимание на финансирование клуба и ремонт нашего полуразваленного стадиона..... вот такая вот связь, странно что вы этого не замечаете....

    10 кузя  
    0
    Речь эта ведется к тому,что не Сальдо,не Богун и др. не хотят помогать команде.!!!!!!!!! Может я и ошибаюсь,но когда отдавали стадион Нефтяник под Новую Линию, то кто -то обещал помочь стадиону Кристалл в реконструкции?Здвигов не видно,а если и видно то на ул. Суворова ,где эти деньги всего скорее и вложены в очередное ТРЦ.!!!!!!!!! А мы с ВАМИ и дальше будем снимать лапшу, которую они нам вешают неоднократно!!!!!!!!!!!

    1-10 11-20 21-30 31-32
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz