Пятница, 29.03.2024, 07:37
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2014 » Апрель » 9 » Володимир МАЗЯР: «Не чекав такої потужної гри від херсонців» Так, перший збір ми провели нормально,
    09:46
    Володимир МАЗЯР: «Не чекав такої потужної гри від херсонців» Так, перший збір ми провели нормально,

       -  Володимире Івановичу, судячи з весняних результатів, узимку «Сталі» вдалося добре підготуватися?

    — Так, перший збір ми провели нормально, а ось у другому виникли певні проблеми, пов’язані з непростою ситуацією в країні. Справа в тому, що другий збір ми мали проводити в Євпаторії, але довелося вносити корективи й готуватися вдома. Відтак останній збір у нас вийшов дещо змазаним. Хоча навіть у такій ситуації нам удалося провести хороші спаринги з представниками першої ліги, що, безперечно, пішло нашій команді тільки на користь.

    cДніпродзержинці в перших двох матчах демонструють доволі привабливий футбол, відзначившись дев’ятьма забитими та лише трьома пропущеними м’ячами. Чим можете пояснити таку високу результативність своїх підопічних?

    — Можу сказати, що слабких суперників у другій лізі немає. Приміром, колектив з Херсона — чудова команда, грає у грамотний футбол. Гадаю, всі, хто їх недооцінює, в майбутньому можуть за це поплатитися. Повірте, попри всі їхні проблеми, Сергію Шевцову вдалося побудувати справді боєздатний колектив, підібрати хороших гравців. Але сьогодні в нашого віце-президента Колючого день народження, відтак хотілося би привітати його перемогою (розмова відбулася шостого квітня. — Р. К.). Добре, що вдалося зробити такий приємний подарунок Миколі Семеновичу.

    — Тобто гра «Кристала» вас приємно вразила?

    — Так. Чесно кажучи, не чекав такої потужної гри від херсонців. Як виявилося, в них чудово організована команда, одна з кращих у першості. Що, власне, підтверджує їхня тривала безпрограшна серія.

    — Як поясните два пропущені м’ячі за дві хвилини в поєдинку проти херсонців?

    — А що тут пояснювати? Зубко чудово реалізував два штрафні удари. Гадаю, якби він кожну гру так реалізовував стандартні положення, він би вже у вищій лізі виступав.

    — Із чим пов’язане ваше вилучення? Ви не погоджувалися з призначенням небезпечних стандартів, котрі, в підсумку, перетворилися в забиті м’ячі?

    — Так, у мене були великі сумніви з приводу призначення першого штрафного, який фактично намалювали на рівному місці. Проте, все ж, я мав би бути стриманішим, але не зміг впоратися зі своїми емоціями. Арбітр, у свою чергу, мені навіть попередження не показав, одразу вилучив.

    — Вольова перемога над «Кристалом» — це прояв характеру чи вищого класу вашої команди?

    — Я вважаю, що ми ще трішки тяжко входимо у сезон. Найближчим часом нас очікує три дуже непрості поєдинки, якоюсь мірою вирішальні. Саме ці матчі мають дати відповідь, наскільки ми спроможні боротися за високі місця. А поки що зарано ще говорити про характер чи клас.

    — Серед найкращих бомбардирів ліги перебувають одразу два представники «Сталі» — Куліш і Коваленко. Куліш — нападник, але Коваленко грає в захисті. У Костянтина, часом, таланту форварда не помітили?

    — Якщо говорити про Коваленка, це — наш узірець, один із лідерів команди. Своєю працездатністю він показує хороший приклад молодим гравцям, адже в Кості справді є чого повчитися. Гадаю, саме його відчайдушна робота на тренуваннях дозволяє йому настільки часто відзначатися.

    — Наразі ні для кого не секрет, що багато клубів відчувають серйозні фінансові труднощі. Часом, матеріальнестановище «Сталі» не погіршилося?

    — Дякуючи нашому керівництву, в нас із фінансуванням проб­лем немає. Хотілося, щоби й надалі ситуація залишалася такою ж стабільною, якою вона є на сьогодні. Також відзначив би, що перед нами не стоїть мета будь-якою ціною потрапити до першої ліги. Ми хочемо грати у футбол, у нас молода команда, тому з кожним днем намагаємося покращувати як загалом гру, так і результати.

    — Як збираєтеся готуватися до принципового поєдинку проти свердловського «Шахтаря»?

    — Насправді, до матчу залишилося не так багато часу — всього три дні. Наприклад, сьогодні я дав хлопцям відпочити, а вже із завтрашнього дня цілеспрямовано готуватимемося до поєдинку зі Свердловськом. Думаю, матч має бути цікавим, адже в першому поєдинку вони нас перемогли. Пам’ятаю, дуже нервовою була та зустріч. Узагалі, клас команд у другому дивізіоні з оновленим форматом значно піднявся. Перші дев’ять чи навіть десять колективів можуть спокійно брати участь у першій лізі. У цьому я переконався, коли ми з першоліговими колективами грали спаринги, й нічим їм не поступалися, змагалися на рівних.

    — Певне, свердловців ви добре запам’ятали, адже в першому колі вони обіграли вас із рахунком 4:2?

    — Так, гра там справді цікава була, бо протистояти довелося навіть не тільки «гірникам», а й суддівській бригаді. Рівень суддівства тоді не витримував жодної критики. Власне кажучи, суддів після того матчу дискваліфікували на тривалий термін. Це ж також про щось говорить.

    Роман КИРІЄНКО.

    Просмотров: 519 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 1
    1 Сеня  
    0
    вот этот тренер долбоеб, предупреждение ему не показали, тренерам никогда ничего не показывают им сразу предлагают покинуть техническую зону, а этот клоун перебежал на другую половину и стоял на беговой дорожке, нужно и техническое поражение засчитать :)

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz