Пятница, 29.03.2024, 17:28
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2014 » Апрель » 28 » Вторая лига. Обзор 30-го тура. (продолжение)
    11:03
    Вторая лига. Обзор 30-го тура. (продолжение)

    Кристалл (Херсон) – ФК Карловка – 1:3

    Голы: Манасян, 43 – Коваленко, 58, 90+4, Петришин, 67

    Кристалл: Касперович, Бичевой, Колмогоров, Дяченко, Ленский, Ситало, Бессалов, Барладым (Зубко, 68), Черняев (Лаптев, 75), Потапенко, Манасян (Челидзе, 82). Тренер: Сергей Шевцов.

    Карловка: Бурдейный, Тарганчук, Ильчиш, Писаренко, Демчук, Масюк, Коваленко (Щекалев, 90+4), Пономаренко, Петришин, Подрыгуля, Марусич (Шаповал, 90). И.о. тренера: Сергей Лукаш.

    Предупреждения: Бичевой, 73 – Масюк, 11, Коваленко, 47, Писаренко, 49, Марусич, 78

    Честная игра: 8,000 – 6,285.

    17:00. г. Херсон. Стадион «Кристалл». 500 зрителей. Оценка поля – 4.

    Арбитр: Олег Когут (Тернополь).

    Ассистенты: Андрей Ющишин, Владимир Федунец (оба – Тернополь).

    Резервный арбитр: Игорь Пасхал (Херсон).

    Инспектор: Ярослав Куш (Ивано-Франковск).

    О матче в Херсоне рассказывает пресс-атташе ФК Карловка Андрей Гончаренко:

    Нарешті й у Карлівку завітало свято. Молода команда Сергія Лукаша здобула свою першу в цьому році перемогу в офіційних матчах. Наші земляки перемогли на виїзді, перемогли красиво, проявивши неабияку волю до перемоги (нагадаємо, що зустріч першого кола в Карлівці завершилася нульовою нічиєю).

    Карлівчани мали б здобувати очки й у матчі попереднього туру, коли на своєму полі приймали резервістів донецького Шахтаря, але тоді їм не пощастило, адже, за рахунку 1:1, пропустили вирішальний м’яч за кілька секунд до фінального свистка. Але та прикра поразка не вибила з колії молодих гравців, а лише згуртувала їх. Пропустивши наприкінці першого тайму й у звітному поєдинку, вони не знітилися, а зуміли зібратися й переломили хід гри. У ворота господарів влетіло три м’ячі – один краще іншого. Уже вкотре підопічні Сергія Лукаша довели, що після відпочинку грають набагато краще, віддаються грі до останньої секунди.

    У стартові п'ятнадцять хвилин трохи активнішими були господарі, двічі (11 хв. і 15 хв.) загрожуючи воротам Ярослава Бурдейного ударами з середньої відстані. Наступна третина тайму пройшла у спокійному руслі, а потім кілька небезпечних контратак провели гості. На 33-й хвилині Єгор Коваленко з правого флангу метрів на тридцять виконав діагональну передачу на Сергія Подригулю, але після удару останнього м’яч просвистів поряд зі штангою. На 37-й хвилині, перебуваючи у вигідному положенні, міг пробити по воротах Олександр Пономаренко, але чомусь вирішив віддати передачу вздовж воріт, на яку ніхто із партнерів не відгукнувся. А потім господарі забили гол, як кажуть, «у роздягальню». Після подачі кутового захисники гостей вибили м’яч недалеко від своїх воріт, у штрафному майданчику виник якийсь сумбур, де найспритнішим виявився Арсен Манасян, який буквально розстріляв ворота гостей.

    За подібним сценарієм розпочалася й друга 45-хвилинка. Спочатку ударами В’ячеслава Потапенка й Артема Сітала нагадали про себе херсонці. А потім ініціативою заволоділи наші земляки. На 58-й хвилині Єгор Коваленко розпочав атаку, яку сам же й завершив не сильним, але влучним ударом лівою ногою у праву від голкіпера «дев’ятку». Згодом потужного удару в площину воріт завдав Олександр Пономаренко – Денис Касперович перед собою відбив м’яча, але В’ячеслав Марусич трішки не встиг на добивання. На 68-й хвилині гості вийшли вперед – Єгор Коваленко зробив націлену передачу на Владислава Петришина, який, пробивши впритул зі штангою, не залишив голкіперу жодних шансів. Після триходівки Пономаренко-Коваленко-Петришин стовідсоткову нагоду оформити дубль останній мав на 76-й хвилині, але, в аналогічній ситуації, цього разу Денис Касперович розгадав наміри Владислава. А за мить до цього, пробиваючи головою, воротам Кристалу небезпечно загрожував Сергій Подригуля. Господарі активізувалися наприкінці поєдинку, провівши на 87-й хвилині одразу дві контратаки – надійно зіграв воротар карлівчан. Штанга виручила гостей і на 90-й хвилині після стандарту у виконанні Романа Ленського. Останнє слово усе ж таки було за нашими земляками, які дуже хотіли перемогти. Спочатку воротам суперника загрожував Дмитро Шаповал, який щойно вийшов на заміну, а потім, після індивідуального проходу, глядачі побачили красень-гол у виконанні Єгора Коваленка в уже компенсований арбітром час. Господарі кинулися на останній штурм воріт карлівчан і мали реальну нагоду скоротити рахунок, але Ярослав Бурдейний не дав їм це зробити.

    Цікаво, що долю матчу вирішили гравці, яких ще на початку другого тайму, поступаючись у рахунку, Сергій Лукаш хотів посадити на лаву запасних…

    Наступний календарний матч підопічні Сергія Лукаша проведуть на своєму полі у четвер, 1 травня, коли до Карлівки завітає свердловський Шахтар. Початок матчу о 15.00.

    Матч 27 тура:

    Макеевуголь (Макеевка) – Горняк-Спорт (Комсомольск) – 1:2

    Голы: Фролов, 3 – Климаков, 45+1, Голядинец, 70

    Макеевуголь (стартовый): Мельниченко, Дякив, Давидчук, Масюткин, Голиков, Бородавка, Онищенко, Мисяйло, Емельянов, Морев, Фролов. Тренер: Спартак Жигулин.

    Горняк-Спорт: Сытников, Моисеенко, Нелин, Голядинец, Шульц (Петриченко, 88), Горобец (Дячук, 22), Герасимец (Белоусов, 68), Корольков (Рябцев, 56), Климаков, Новиков, Кириенко. Тренер: Игорь Жабченко.

    На 33 мин. Кириенко (ГС) не реализовал пенальти – перекладина.

    Предупреждение: Фролов, 39, Мишин, 83 – Нелин, 78, Новиков, 90+4

    Удаление: Мишин, 90+2 (М) – второе предупреждение

    Честная игра: 7,500 – 8,000.

    12:00. г. Макеевка. ЦДЮП академии ФК «Шахтер». 100 зрителей. Оценка поля – 4.

    Арбитр: Александр Соловьян (Киев).

    Ассистенты: Владимир Коротин (Киев), Юрий Вишневский (Киевская обл.).

    Резервный арбитр: Валерий Кравченко (Донецкая обл.).

    Инспектор: Владимир Головко (Днепропетровск).

    В перенесенном матче 27 тура макеевчане попытались сделать с комсомольчанами то, что неделю раньше удалось с белоцерковцами. И дебют матча обнадежил «угольщиков»: Фролов, продавив защиту гостей, переиграл Сытникова – 1:0. Но Горняк-Спорт – один из лидеров, который не собирался сдаваться без боя. Мог сравнивать счет Дячук, но промахнулся с выгодной позиции, а лучший бомбардир дивизиона Кириенко даже бил пенальти, но хотел сделать все наверняка и в итоге сотряс своим ударом перекладину.

    Но еще до перерыва счет стал равным. После удара Моисеенко и рикошета от защитника мяч отскочил к Климакову, который и решил судьбу эпизода – 1:1. Во втором тайме чужим воротам угрожали Климаков, Кириенко, вышедший на замену Рябцев, но забить победный мяч судилось Голядинцу. Защитник пошел на угловой и после удачной скидки от товарища расстрелял ворота – 1:2. Несмотря на все старания макеевчан, этот счет сохранился до финального свистка, и команда из Полтавской области возвратилась на второе место.

    Матч Шахтер (Свердловск) – Горняк (Кривой Рог) перенесен на более поздний  период.

    Просмотров: 511 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz