Пятница, 19.04.2024, 00:55
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2014 » Февраль » 23 » Cергій Шевцов «Команда й надалі залишається ...
    23:38
    Cергій Шевцов «Команда й надалі залишається ...


    - Пане Сергію, востаннє, коли спілкувалися, ви говорили, що плануєте розпочати збір 4 лютого. Чи вдалося здійснити задумане у вказані терміни?

    - Я, до речі, саме зараз перебуваю на тренуванні (розмова відбулася 19 лютого), тому, як бачите, підготовку вдалося розпочати. Щоправда, стартували ми не 4 числа, а лише минулої середи, 12 лютого. Але нічого, за цей час поступово втягуємося в робочий процес, робимо акцент на фізику, адже два з половиною місяці пропустили. Це солідний термін, відтак потрібно відновлювати кондиції, підтягувати форму. Буквально вчора зіграли товариський поєдинок у Миколаєві на штучному газоні із ФК «Воронівка». Як для першого матчу, хлопці мали непоганий вигляд, але роботи ще непочатий край.

    - Радий чути, що «Кристал», нарешті, вийшов із відпустки. Певне, фінансовий мікроклімат у команді також почав налагоджуватися?

    - В цьому плані в нас практично все залишилось без змін. Команда й надалі залишається без грошей. Нам удалося нашкребти на проживання, проїзд і харчування футболістів, але цього вистачить тільки на перший час. Як буде далі, навіть не знаю.

    - Отож, із горем навпіл вам удалося знайти кошти для команди. А як «Кристал» збирається жити далі? Що говорить з цього приводу місцева влада, котра, власне, й утримує клуб?

    - Розумієте, наразі живемо за рахунок тих коштів, котрі виділяються по програмі розвитку футболу в регіонах. Влада нам усіляко допомагає, але цього поки що не вистачає. Потрібні додаткові резерви для нормальної життєдіяльності команди. Наші рахунки й досі заблоковані, казначейство з невідомих причин не може нам відкрити доступ до грошей. Можливо, все вирішиться нормально, але поки що команда перебуває у вкрай складному становищі.

    - Я так розумію, заборгованість перед ПФЛ досі не погашена, відтак заборона на реєстрацію нових гравців залишається у силі?

    - Так, ми й досі не маємо право реєструвати нових футболістів. Із заборгованістю не розрахувалися, й коли це станеться, мені наразі складно сказати. Хоча наші інвестори запевнили, що з ПФЛ проблему вирішать, отож нам дозволять продовжити участь у першості другої ліги. Узагалі ми наразі перебуваємо в такому невіданні, адже може вийти так, що сьогодні клуб є, а завтра його немає. Тому на сьогодні ситуація для нас дуже складна, однак поки що не катастрофічна. Гадаю, до початку чемпіонату команда отримує чітку відповідь – бути чи не бути.

    Також раніше ви повідомляли, що кількома гравцями « Кристалу» цікавляться інші клуби. Отож, скільки футболістів вдалося зібрати на першому зборі?

    - Так, ми справді маємо проблему з гравцями. Дехто нас залишив, дехто залишився. Також разом із командою тренується ціла група новачків, яких переглядаємо.

    - Але ж вам не можна реєструвати новачків?

    - Поки що не можна, однак я ж не можу працювати з 10 гравцями. Тим паче, потрібно якось комплектувати склад, інакше з ким тоді «Кристал» продовжуватиме виступати в другій лізі? Якщо заборгованість перед ПФЛ не погасять, одверто кажучи, я не знаю, звідки мені брати футболістів. Молодь ще не доросла до рівня професіоналів, а так, хто залишився, елементарно не вистачає. Тому працювати доводиться саме в такому режимі.

    - То які у вас плани? Коли закінчиться перша фаза підготовки?

    - Перший збір у нас триває десять днів, відтак уже в найближчу п`ятницю його закінчимо. Перед завершенням зіграємо ще товариський поєдинок у Миколаєві з місцевим «Торпедо». Адже власного поля зі штучним покриттям у нас немає, відтак доводиться їздити до сусідньої області.

    -Сергію Анатолійовичу, чи чули, що крім вашого колективу, залишити другу лігу цієї весни можуть ще й горностаївський «Мир» та миколаївська «Енергія»? Тенденція для українського футболу зовсім не радісна …

    - Я чув про те, що ці колективи можуть припинити своє існування. Одверто кажучи, дуже прикро, що в нашому футболі відбуваються такі процеси. Скільки роботи, сил було покладено на те, щоби команда функціонувала, жила. А тепер усе це може виявитися непотрібним. По собі знаю, як боротися за виживання клубу. Повірте мені, це дуже складно. Хочеться вірити, що « Мир» та «Енергія» зможуть зберегти статус професійних клубів і не залишити другий дивізіон.

    Роман Кирієнко, ukrfootball.ua

    Просмотров: 1051 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 4
    1 fan  
    0
    http://ukrfootball.ua/news/miron-markevich-nam-tri-misyaci-ne-splachuyut-zarplatnyu-tak-klub-isnuvannya-mozh e-pripiniti

    2 fan  
    0
    Я щасливий із того, що відбулося минулої суботи, — ось, що важливо! А не всякі там футболи…

    3 fan  
    0
    http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/17097720/?frommail=1

    4 Сеня  
    0
    фан так пиздуй к тем памятникам, которые павалил ты и подобные тебе гандопидары, вам нечистям к трем вещам, которые обязательно нужно добавить - павалить памятник - гнидные уроды

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz