Пятница, 29.03.2024, 00:37
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2011 » Октябрь » 3 » Друга ліга: огляд 11-го туру
    17:36
    Друга ліга: огляд 11-го туру
    Зазнав першої поразки після безпрограшної серії з восьми матчів «Украгроком» – у Тернополі долю матчу вирішив пенальті, який на 8-й хвилині реалізував Олександр Нечипорук (1:0). Переможці вийшли вже на шосте місце у турнірній таблиці, випередивши за додатковими показниками стрийську «Скалу», котра цього туру програла у Херсоні «Кристалу» з рахунком 1:2.

    Для «Прикарпаття», яке напередодні старту сезону отримало потужну фінансову підтримку, а разом з тим – завдання якнайскоріше повернутися до першої ліги, кожен матч нагадує екзамен, під час якого іванофранківці мають підтвердити свої амбіції не словами, а справами. Виходить в них це не дуже добре – от і у Сумах підопічні Петра Кушлика зазнали чергової поразки, і наразі їх відставання від лідера становить вже 15 очок. Важко навіть уявити собі сюжет, за якого «Прикарпаття» зуміє вже у цьому сезоні виконати поставлене завдання підвищення у класі.

    Тим не менш, центральний матч туру у західній зоні виявився дуже напруженим. На гол захисника Андрія Ятленка, котрий першим встиг на добивання під час розіграшу кутового, гості відповіли влучним пострілом від Руслана Івашка, одного з лідерів бомбардирських перегонів чемпіонату (6 голів). Суперники ще не зіграли 10 хвилин, а у воротах обох команд вже побувало по одному м’ячу – 1:1.

    Не дуже велика кількість глядачів, котрих відвернув від походу на стадіон «Ювілейний» дощ із сильним вітром, спостерігала за тим, як сумчани намагаються вирвати перемогу і не втратити першу сходинку у таблиці. Декілька нагод відзначитись мав Олександр Шимко, мав шанс забити гол Віталій Бугайов, але вирішальним виявився рейд Валентина Горкуна лівим флангом і його подача на дальню штангу, де чатував джокер господарів Віталій Лісниченко – 2:1.

    За 10 хвилин, що залишалися до завершення двобою, суперники обмінялися гольовими епізодами, але у першому випадку вдало вибрав позицію голкіпер сумської команди Микола Павленко, а у другому Горкуну трохи забракло влучності. Головний тренер переможців Ігор Захаряк після гри запевнив журналістів, що все справедливо: «Матч вийшов непростим, зважаючи на клас суперника. Важко було у першому таймі увійти до гри, але ми не відмовилися від своєї манери і перемогли. Це – ще один етап у нашій боротьбі за путівку до першої ліги».

    Продовжує гонитву за лідером «Десна». У звітному турі чернігівці у рамках обласного дербі приймали «Єдність» з села Плиски Борзнянського району, і з перших же хвилин розпочалися дива: гості, які у цьому чемпіонаті набрали молодіжним складом лише одне очко ще у першому турі, повели у рахунку на 3-й хвилині – відзначився Олександр Стецюк. Але відповідь на гол півзахисника, який розпочинав сезон у складі команди першої ліги («Кримтеплиця»), не забарилася – спочатку Валерій Радченко з подачі Дениса Скепського, а потім Скепський після пасу Радченка розписалися у воротах «Єдності», і «Десна» повела у рахунку.

    Здавалося, гра вже знаходиться під контролем команди Олександра Дериберіна, але невдовзі головний арбітр вирішив показати червону картку чернігівцю Олексію Павельку, а гості, натхненні чисельною перевагою, протягом кількох хвилин завдали кілька небезпечних ударів по воротах досвідченого Євгена Ширяєва (перебрався до «Десни» з «Чорноморця»). Але забили не ті, хто атакував – «Єдність» пропустила третій м’яч, котрий у дев’ятку поклав Петро Кондратюк.

    Четвертий гол вийшов досить курйозним – Єгор Плюснов, голкіпер сільської команди, намагався вибити м’яч подалі в поле, влучив у Рената Акчуріна, від спини якого той потрапив до сітки. А крапку у побитті колективу з Плисок поставив той таки Кондратюк, вдало виконавши пенальті – 5:1. Варто відзначити, що на своєму полі «Десна» у нинішньому чемпіонаті не втратила жодного очка і пропустила лише один гол у п’яти зустрічах (забила 12).

    Не відстають від «Сум» та «Десни» ще два претенденти на підвищення у класі. Гостьовим розгромом дебютанта професіональних змагань завершила візит до Одещини новокаховська «Енергія» («Реал Фарм» – 4:1), яка здобула на виїзді вже 12 очок з 15-ти можливих. На тій таки Одещині виграв і черкаський «Славутич», якому довелося перетнути два контрольно-пропускних пункти українсько-молдовського кордону, аби дістатися стадіону «Дунай», розташованого у селі Багате Ізмаїльського району Одеської області. Саме там приймає гостей «СКАД-Ялпуг» з Болграду, якому дуже важко даються очки у дебютному сезоні у другій лізі. От і цього разу болградці поступилися – 0:1 (у гостей відзначився Євген Гуд), хоча могли отримати у свої ворота набагато більше голів.



    Просмотров: 765 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz