Пятница, 19.04.2024, 04:12
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2011 » Июль » 16 » "Кристалл" на маршруте Львов - Берегове
    13:08
    "Кристалл" на маршруте Львов - Берегове

    Наш "Кристалл" успешно прибыл во Львов. Игроки и руководство команды пересели на автобус и отправились на стадион "Дружба" в Береговом, где в 16:30 начнётся матч первого этапа кубка Украины, в котором одна из сильнейших команд Украины будет играть против нашего "Кристалла"!

    БЕРЕГВІДЕЙК - КРИСТАЛ -1:0 (1:0)
    16 липня. 17.00. Берегово. Стадіон „Дружба”. 4000 глядачів. 
    Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Михайло Юхименко (Луцьк), Андрій Папірович (Хмельницький).
    Делегат ФФУ: Віктор Кошура (Чернівці).
    Берегово: Крашевський, Єсін, Корнутяк, Азаров, Теплий, Лукашук (Гейц, 87), Саркіс, Сергєєв (Огар,82), Гурка, Калапач, Піцур (І. Сливка, 66).
    Запасні: Кардаш, А. Сливка, Селеш.
    Тренер: Роберт Надь.
    Херсон: Бахуринський, Лілик, Сітало, Масалов, Щербина, Гайдаржі (В.Мазуренко, 70), О. Мазуренко, Нікіщенко (Барладим, 46), Панін (Гладкий, 46) Кузнецов, Бакум.
    Запасні: Сівощенко, Карой, Михайлов.
    Тренер: Руслан Новиков
    Гол: Калапач (31)
    Попередження: Кузнецов (8), Сітало (20), Панін (45) – Крашевський (90+2)
    Для того аби зіграти цю зустріч у маленькому містечку Західної України Берегово, завдяки „сліпому” жеребу, гостям довелося здолати десятки сотень кілометрів, добираючись поїздом та автобусом з самого Півдня країни через Карпатський перевал до місця зустрічі. Тому вони навіть спізнилися на п’ятнадцять хвилин до призначеного часу початку гри. Перевдягнувшись ще в автобусі і забігши на хвилинку у роздягальню, щоб залишити речі, вони одразу вийшли на поле.
    Берегівська команда, переможець аматорського Кубка України минулого року, маючи у складі кількох досвідчених гравців, у яких за плечима є великий досвід виступів у хороших професійних командах країни, щоб не дати оговтатися їм, одразу почала тиск на ворота херсонців, новоспечену професійну команду, яка з цього чемпіонату тільки розпочне грати у другій лізі. Однак гості виявилися з не полохливих. Виконуючи настанови нового головного тренера Руслана Новикова, який тільки на передодні очолив команду, кристалівці зустрічали футболістів суперника ще на далеких підступах до свого штрафного майданчику.
    Така тактика допомогла їм стримати стартовий штурм футболістів „Берегвідейська”. Лише одного разу на 9 хвилині лідер берегівської команди, безумовно кращий гравець цього матчу Сергій Сергєєв завдав потужного удару по воротах гостей, але здорово зіграв воротар „Кристала” Євген Бахуринський. До речі у якого був день народження цього дня. І надалі голкіпер херсонців діяв надійно. Хоча на тридцятій хвилині у метушні і він припустився прикрої помилки, яка на далі призвела до взяття воріт. На 30 хвилині Артем Ситало перериваючи атаку господарів відав пас назад своєму голкіперу, але Євген взяв смугастого у руки. Суддя призначив вільний удар з лінії воротарського майданчика. І хоча всі гравці „Кристала” стали на захист своїх воріт, але Ігор Калапач отримавши м’яч від Сергєєва, знайшов дірочку і він затріпотів у сітці.
    Після такого конфузу, гості активніше почали шукати шляхи до воріт гостей. Наносили удари з далеку Євген Нікіщенко, Костянтин Панін. Особливо небезпечно вдарив по воротах Віктор Бакум, що був найактивнішим у нападі, але надійно зіграв вже голкіпер „Берегвідейка” Андрій Крашевський.
    І все ж на 45 хвилині м’яч побував у воротах господарів. Кристалівці розіграли кутовий. М’яч потрапив до Олексія Мазуренко, який відкинув його назад головою на Леонід Щербину, а той увігнав смугастого у ворота. І тут своє слово сказав асистент арбітра Юхименко, піднявши прапорець, фіксуючи „положення поза грою”. І не дивлячись на протести херсонців, взяття воріт було відмінено. Хоча, як показав перегляд відеозапису гри, перед херсонцями підчас подачі було аж три берегівських футболісти. Так асистент помилився. Однак це вже робота П’ерлуїджі Калліни та його підопічних.
    Після відпочинку господарі намагалися закріпити успіх, де найбільш активним був Сергєєв. Після його ударів воротареві „Кристала” частенько доводилося демонструвати свою майстерність. Одного разу навіть м’яч потрапив у поперечину.
    Однак у середині тайму, у діях ветеранів господарів почала відчуватися втома. Вони перейшли до утримання переможного рахунку. Тому все частіше м’яч гостював на їхній половині. Не допоміг їм і вихід одного з братів Івана Сливки, хоча він деякий час загострив гру в атаці „Берегвідейка”.
    Щодо, херсонців, то вони докладали багато зусиль щоб відігратися, та цього разу при надійній грі оборони, у середині поля у них не все виходило. А поодинокі гострі моменти, що виникали, не змогли використати Бакум, Барладим, Сітало. Їхні дії та удари у заключній стадії атаки були не результативними.

    Просмотров: 2206 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 5.0/4
    Всего комментариев: 221 2 »
    1 Spellbound  
    0
    Исправьте на одну из сильнейших ЛЮБИТЕЛЬСКИХ команд)

    17 dimondino  
    0
    они сами себя считаю такой командой, судья по предматчевым интервью...

    22 Misi  
    0
    відео:

    2 999  
    0
    Кристалл на маршрутке Львов-Берегове....

    3 Spellbound  
    0
    999, вообще-то писалось что не на маршрутке

    4 Uriky  
    0
    "одна из сильнейших команд Украины". очень улыбнуло)))) к чему такие реверансы?
    КРИСТАЛЛ-I love you
    КРИСТАЛЛ-я люблю
    КРИСТАЛЛ-лучше всех
    КРИСТАЛЛ-в жопу всех!!!

    5 killer  
    0
    Кристал програв 1-0. Привіт із Закарпаття!!!!

    6 Футболист  
    0
    Не растраиваитесь херсонцы. Ваша команда очень классная. Сегодня суддя сделал свое дело и сплавил Кристалл. Я сам из Закарпаття но я люблю чесный футбол. Охтырка разарвет Берегвидейк. И кстати владение мячом 40% на 60% на пользу Кристалла. А ваш 10 номер возил наших как сосунков. Но опять суддя сделлал свое дело

    7 Vovka  
    0
    судья гнида! чтоб ему ноги поотрывало :D

    8 арчи  
    0
    че то такое ощущение что этот "футболист" из закарпатья имеет херсонскую прописку))))))))
    играть надо ребятки так чтобы никакой судья не смог помешать вам обыграть смешно сказать берегвидейк и в конце концов определитесь или берегвидейк одна из лучших команд украины))))) или они лучше всех работают с судьями. ну придумайте какое нить одно оправдание)))))

    9 Футболист  
    0
    Арчи пристав себе что ты глубоко ошибся. Берегвидейка не хватает и не хватало и не будет хватать на всю игру. Херсон это не Давидково и не Вишково и не Бадалово с которым команда играла товарняки. И скажы мне Арчи все должны в Берегове любить Берегвидейк? Для меня ета команда не родная я сегодня увидел Огара и Гейция и мне стало интересно что укусило Робика за Ж..... чтоб випустить береговских

    10 Русич  
    0
    Арчи, уже давно замечено, что ты какойто неадекватный. Какие должны быть оправдания? Даже твое горячо любимое динамо можно обыграть с помощью судьи......

    1-10 11-19
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz