Суббота, 27.04.2024, 06:34
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2011 » Август » 8 » Огляд 3-го туру.
    18:58
    Огляд 3-го туру.
    У західній зоні голи сипалися, наче з рогу достатку, а середня результативність 3-го туру досягла дуже високої позначки 3,57 м’яча за гру (у 1-му турі – 2,86, у 2-му – 2,17). Більше за інших старалися футболісти тернопільської «Ниви», перед якими стоїть завдання підвищення у класі.

    Напередодні туру склад команди Петра Червіня поповнили чергові новачки – півзахисники Іван Шишкін (певний час грав за «Севастополь»), Максим Костюченко (дубль «Волині»), Євген Піцик (вихованець одеського футболу, який встиг помандрувати Україною) та захисник Тимур Новотрясов (у лізі майстрів виступав за «Кримтеплицю»). Проте голами у виїзній зустрічі з болградським «СКАД-Ялпуг» відзначилися не вони, а представники попередньої групи новачків – нападник з «Динамо-2» Ярослав Сокол (забив двічі) та півзахисник Ярослав Галенко (екс-«Зірка»). Для обох це був прем’єрний матч за «Ниву».

    У дебютній грі за нову команду відзначився також 19-річний хавбек «Енергії» Олександр Іванов, який перебрався до Нової Каховки з Одеси, де грав за «Чорноморець-2». Причому його гол дозволив господарям поля відігратися на 87-й хвилині у зустрічі з хмельницьким «Динамо», а на 89-й Роман Ленський реалізував пенальті і продемонстрував Олександру Батраченку (на 27-й хвилині він бив з 11-метрової позначки і не досяг успіху), як це робиться. У підсумку – 3:2, вольова перемога «Енергії», яка продовжує очолювати турнірну таблицю у групі «А».

    Характер довелося демонструвати і черкаському «Славутичу», адже його суперник – «Чорноморець-2» – зумів відзначитися першим. У складі наймолодшої команди західної зони (середній вік – 18 років) третім голом на старті сезону відзначився 17-річний форвард Дмитро Сула. Підопічні Олександра Кирилюка зуміли відігратися ближче до перерви (Олексій Шуляк), а вирвати три очки у одеситів вдалося лише під завісу гри: після кутового забив Михайло Сергійчук, а потім – джокер Дмитро Кобіков.

    Черкащани, до речі, також дозаявили одного футболіста – 21-річного захисника Олега Тарасенка, який повернувся до міста після кількох сезонів виступів за дублюючий склад «Карпат». А до лав «Єдності», яка непомітно перетворюється на стабільного постачальника очок, приєдналися чотири виконавці 1994 року народження – Артем Коваленко, Євгеній Кордюк, Олександр Литвиненко, Максим Шекера. Складається враження, що у Плисках вирішили робити ставку на зовсім юних гравців, адже у порівнянні з минулим сезоном середній вік гравців команди знизився на два роки і впав до відмітки 19,6.

    Третю перемогу поспіль здобула «Скала» – відомий в Україні та Молдові вінницький спеціаліст Володимир Рева, мабуть, насправді сперечатиметься за право піднятися до першої ліги. Стовідсотковий показник набраних очок має команда Ігоря Захаряка – «Суми». Цього разу слобожани за рахунок вдало використаного пенальті у виконанні Андрія Малюка перемогли херсонський «Кристал» – 1:0.

    А от «Прикарпаття» ніяк не може здобути першу перемогу у цьому чемпіонаті. Не допоміг івано-франківцям і самостріл захисника «УкрАгроКома» Сергія Пономаренка, який ще навесні грав за «Прикарпаття». Більше того – у зустрічі з дебютантом професійних змагань амбітні гості двічі вимушені були наздоганяти суперника, а відігралися лише завдяки пенальті у виконанні досвідченого Олега Веприка.
    Просмотров: 921 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz