Среда, 24.04.2024, 06:35
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » Огляд 9-го туру
    10:33
    Огляд 9-го туру
    Перший матч 9-го туру відбувся у Херсоні, "Кристалл" закінчив матч проти "Чорноморця-2" з рахунком 2:2. 

    Завдяки поразці «Енергії» з Нової Каховки у центральному матчі туру в Сумах, лідерство у західній зоні другої ліги захопила чернігівська «Десна». Команда Олександра Дериберіна йшла до першої сходинки дуже обережно: після 4-го туру вона посідала шосте місце, після 5-го – п’яте, після 6-го – четверте, після 7-го – третє, після 8-го – друге і от нарешті стала лідером. Під час переможної серії з п’яти поспіль матчів «Десна» пропустила лише один гол (у Херсоні від тамтешнього «Кристалу»), але поклала на лопатки двох інших претендентів на підвищення у класі – «Ниву» і «Скалу». Саме гостей із Стрия перемогли чернігівці у звітному турі, забивши лише один м’яч, котрий виявився переможним – відзначився джокер команди Роман Полтавець, котрий розпочинав сезон у «Миколаєві», а до «Десни» прибув уже під час дозаявок.

    Центральний матч туру, як вже було сказано, відбувся у Сумах – між однойменною місцевою командою та «Енергією» з Нової Каховки. Господарі, які попередній домашній двобій програли («Украгрокому» – 0:1), цього разу налаштувалися на зустріч краще. І забили два голи у середині кожного з таймів. Спочатку четвертий м’яч у чемпіонаті записав на свій рахунок Ігор Мельник, котрий повернувся до України після виступів у Азербайджані, а потім відкрив лік голам у цьому сезоні Олександр Морозов. Для «Енергії» це вже друга поспіль втрата очок (у попередньому турі команда Сергія Шевцова зіграла унічию із «Славутичем» – 2:2).

    «Суми» виграли сьомий матч з восьми проведених (долю ще одного вирішують чиновники, адже гра 2-го туру у Тернополі не відбулася через несприятливі погодні умови і, відповідно, поганий стан газону), а головний тренер команди Ігор Захаряк, хоч і радів перемозі, закликав реагувати спокійніше: «Для нас кожна гра є головною. Ми чітко усвідомлюємо, що боротьба тільки розпочинається, це проміжний етап. Три очки за «Енергію» та три очки за «Чорноморець-2» однакові за вагомістю.  Ми дуже ретельно готувалися до цього матчу, адже суперник – єдиний у зоні, який грає у три захисники і має специфічні моменти, які ми не враховуємо і маємо неприємності. У сенсі виконавської майстерності, мотивації  та організації гри команда «Енергія» дуже хороша і з успіхом може виступати у першій лізі».

    Набрали по три очки і обійшли новокаховців «Славутич» та «Украгроком». У Черкаси приїхало «Прикарпаття», яке догравало матч у меншості після вилучення Романа Стоцького. Саме у меншості гості пропустили вирішальний гол від Дениса Фаворова на 75-й хвилині (1:2). А до цього, у рівних складах, суперники обмінялися голами Михайла Сергійчука та Руслана Івашка – двох кращих бомбардирів західної зони (у обох – по п’ять влучних пострілів).

    «Украгроком», безпрограшна серія якого триває вже сім турів, завдяки дебютному голу Романа Андрієнка вивіз перемогу з Южного. Команда Юрія Гури з мінімальним рахунком переграла «Реал Фарм» (1:0), а її суха виїзна серія складається з п’яти повних таймів: останнього разу колектив з Кіровоградської області пропускав гол у гостях ще 21 серпня («Енергія» – 2:1).

    Розгромною перемогою відзначилася «Нива», яка розтрощила географічних сусідів з «Динамо» – 4:0. Напередодні у тернополян сталася тренерська відставка – команду залишив Петро Червінь, якого начебто має замінити відомий спеціаліст, знаменитий у минулому форвард «Ниви» Ігор Яворський. А рахунок лише під завісу першого тайму відкрив вихованець київського футболу Ярослав Галенко, який виступає у Тернополі на правах оренди (контракт належить кіровоградській «Зірці»). Для 20-річного футболіста цей гол – вже четвертий у нинішньому чемпіонаті.

    У східній зоні нагорі турнірної таблиці стало тісніше. Так і не зумів забити бодай один гол у Дніпропетровську у ворота другої команди «Дніпра» горностаївський «Мир» (0:0), чим скористалася «Полтава», щоб до мінімуму скоротити відставання від лідера.


    www.pfl.ua

    Просмотров: 980 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz