Вторник, 23.04.2024, 14:31
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2014 » Апрель » 28 » Сергій Шевцов: Матч із Шахтарем-3 може бути для Кристалу останнім
    11:04
    Сергій Шевцов: Матч із Шахтарем-3 може бути для Кристалу останнім

    Головний тренер херсонського "Кристалу" Сергій Шевцов прокоментував результат матчу з "Карлівкою" та поточну ситуацію в клубі:

    – Як по грі, так і по результату ми провели непоганий перший тайм. За виключенням одної контратаки ми не дали супернику створити небезпек біля наших воріт. Натомість самі забили два голи, один з яких не зарахували. На жаль, у другому таймі пропустили необов’язковий гол у контратаці. Команда занервувала. Ми розуміли, що потрібна перемога в цьому матчі і володіли ініціативою протягом гри. Але ця нервозність і поспіх в атаці дозволили супернику забити ще один гол. Після цього ми висунули центрального захисника в атаку, щоб спробувати таки зрівняти рахунок. І в останній атаці суперники скористалися відсутністю достатньої кількості захисників і провели ще одну результативну контратаку. В принципі, цю гру ми не повинні були закінчити таким чином, тим паче з таким рахунком. Але поразка – є поразка. Ми ризикували, але пропустили. Це той футбольний сюрприз, коли результат виглядає нелогічним. Втім на це є свої причини. Хочу зазначити, що перед матчем у нас були значні кадрові проблеми. Через травми не можуть грати Жоров, Цой, Піркавець і Овчинніков. До кінця не відновився Зубко. Думаю, відсутність цих гравців теж відіграла свою роль. Як би там не було, але відповідальність і вина на мені.

    До футболістів теж є окремі претензії, але я не думаю, що їх варто виносити на публіку. Річ у тім, що зараз у клубі дуже складна фінансова ситуація. Заборгованість по заробітній платі перед деяким футболістами становить 7 місяців, заборгованість по преміальним – 1 рік. Тобто за ту безпрограшну серію в 11 матчів хлопці не отримали ні зарплат, ні преміальних. Вони виходили і професійно робили свою справу. Тому докоряти їм зараз вважаю неетично. Є спортивні претензії, але мотивація в команді близька до нуля. Люди не бачать тут перспективи і переживають за свої сім’ї, адже майбутнє команди – під великим питанням. Ви ж розумієте, що гаслами "за честь клубу і рідне місто" довго не протримаєшся.

    – Як плануєте виходити з кризи?

    – Місто виділило нам достатню суму, але держказначейство не дозволяє користуватися цими коштами, їх просто не видають. Ми провели серйозну розмову з футболістами. Домовилися, що до гри з "Шахтарем-3" спробуємо потрапити до в. о. міського голови Володимира Миколаєнка, щоб поставити йому одне питання. Якщо Херсону потрібен "Кристал", то як міська влада може допомогти у вирішенні нашого питання? Тренерський штаб і футболісти хочуть працювати, вболівальники хочуть мати професійний клуб у Херсоні. Але якщо влада не може допомогти, не зацікавлена в цьому, то гравці вже просто не можуть так жити далі. І може бути так, що матч із "Шахтарем-3" буде останнім не тільки в цьому сезоні, а й у наступних під назвою "Кристал". Адже якщо є такі заборгованості, то відновити команду під тим іменем дуже складно. Як тренер я робив і роблю все можливе для свого рідного клубу і міста. Я не хочу похоронити тут футбол своїми руками. Тобто якщо влада не зможе нам допомогти – це буде їх рішення. Але щоб команда не виходила на гру з моєї ініціативи я ніколи не дозволю. Сьогодні вже той кризовий момент, коли треба або закінчувати все, або нормально рухатись вперед. Знаходитись у такому стані вже немає сил і можливостей.

    Просмотров: 822 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 4
    1 толстый-лысый  
    0
    Да уж!((( Без денег не до футбола, конечно.

    2 Цыган  
    0
    Эх ,если-б наши Новокаховские властьимущие вернули Сергея Шевцова с ребятами домой назад.Да и Мирошник , что-бы вновь шефство над командой взял.Действительно тогда и футбол в Херсонской области опять поднялся-бы на прежний уровень.Шевцов-это отличный специалист.Ребята за спасибо как сражались ...

    3 кузя  
    0
    Бюрократия,с помощью которой уже исчезло немало хороших команд.Нужно менять законы и уставы относительно спорта.Делать очередной марш до казначейства.Третьего не дано-такой девиз на наших розах.Поэтому многое зависит и от нас.

    4 Цыган  
    0
    Кузя ,я понимаю твоё негодование,но пока по Украине будут шалить колорадские жуки с рашки,наш любимый футбол будет страдать.У меня дочь учится в мед.колледже в Бериславе.Осталось только ремонт в больнице доделать минимальный...а эти уроды-казначейство денег не дают,хотя они и есть.Теперь у нас родителей бабки клянчат.Хотя за учёбу платим вовремя и не мало.(((

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz