Вторник, 19.03.2024, 04:21
Приветствую Вас Гость | RSS

ФК "Кристалл" Херсон
Меню сайта
Следующий матч
lorem
Предыдущий матч
lorem
Турнирная таблица
Команда И О
1"Оболонь-Бровар" Київ1535
2"Черкаський Дніпро" Черкаси1634
3"Кремінь" Кременчук1530
4"Реал Фарма" Овідіополь1629
5ФК"Кристал" Херсон1621
6"Скала" Стрий1519
7"Шахтар-3" Донецьк1613
8"Арсенал-Київщина" Біла Церква1613
9"Енергія НК" Нова Каховка1612
10"Макіїввугілля" Макїівка1510
 8 ЛИСТОПАДА 2014
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1944
Друзья сайта
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Кафе "Спорт"
  • Херсонская областная федерация футбола
  • Отель "Фортеця"
  • Спортивні новини Херсонщини
  • Клуб активного відпочинку "Адреналін" (KAVA)
  • ХК "Днепр" Херсон
  • "Кристалл" в Твиттере
  • Український футбол
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2013 » Апрель » 22 » Стюардинг – необхідний атрибут сучасного футболу.
    11:11
    Стюардинг – необхідний атрибут сучасного футболу.

    18 квітня у Будинку футболу відбувся тренінг-семінар для організаторів системи безпеки та правопорядку на стадіонах у футбольних клубах Професіональної футбольної ліги України на тему − «Стюардинг у футбольних клубах».
    Головною метою проведення навчання визначено необхідність створення на футбольних стадіонах України уніфікованої сервіс-орієнтованої концепції забезпечення безпеки уболівальників та належних умов для футбольного свята. Водночас серед негативних викликів сьогодення актуалізувалися питання протидії та попередження насильства і ксенофобії у спорті.
    Урочисте відкриття заходу розпочалося з вітального слова першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка. У своєму вступному слові він, від імені президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, привітав учасників тренінгу та експертів, подякував їм за активну позицію, а також побажав подальшої плідної роботи. Після вступної промови, Сергій Михайлович перейшов безпосередньо до теми семінару, наголосивши на тому, що тема стаюардингу надзвичайно актуальна на сьогоднішній день, оскільки сама робота стюардів є головною сервісною ланкою в забезпечені безпеки на стадіонах. Тому до підбору та навчання відповідних людей треба ставитись надзвичайно серйозно. «Основними критеріями відбору стюардів, − зазначив Сергій Стороженко − повинні бути виваженість, професіоналізм, здатність приймати адекватні рішення в кризових ситуаціях, оскільки саме стюард є головною особою, котра забезпечує безпеку та комфорт глядачів на стадіонах під час проведення змагань найвищого рівня». 
    Виконавчий директор ПФЛ Сергій Макаров також подякував організаторам за професійну підготовку матеріалів, та зазначив, що цей тренінг є другим етапом запровадження стюардингу у футбольних клубах України. Минулого року такий захід проводився для клубів Прем’єр-ліги, а тепер його організовано для представників клубів Професіональної футбольної ліги. Також він відмітив, що надзвичайний поштовх для розвитку стюардингу в Україні дав чемпіонат Європи 2012 року, і тому рішенням ПФЛ було залучити до організації події фахівців-практиків з безпеки та правопорядку, які організовували в минулому році знаковий для України чемпіонат. 
    Тематичне наповнення заходу базувалося на погодженій з боку УЄФА для футбольних асоціацій Польщі та України Програми підготовки стюардів для стадіонів ЄВРО-2012, яка в свій час розроблялася провідними фахівцями з безпеки Великобританії (Кенні Скотт та Стів Фроздік) на базі стадіону «Еміратс» та Європейської асоціації менеджменту безпеки на стадіонах (ESSMA).
    Перший заступник керівника комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Сергій Бухаленков ознайомив учасників з законодавчими та регламентними вимогами щодо системи підготовки стюардів. Також він відзначив, що за час роботи програми в Україні підготовлено близько ста тренерів стюардів. 
    Партнером заходу виступила група експертів (LLC Scoutmaster) на чолі з Олегом Западнюком та безпосередніми організаторами заходів безпеки на стадіонах ЄВРО-2012 А. Микитівим, О. Красноштаном, Л. Карманюк, І. Чернишовою, В. Гольдіним. Захід відбувся за підтримки регіонального штабу АТЦ при СБ України в м. Києві, зокрема начальника штабу координаційної групи Олександра Колєсніченка. Для зручності роботи, організатори семінару видали всім учасникам Посібник тренера, в якому накопичений весь світовий досвід стюардингу та міститься комплекс рекомендацій стосовно роботи стюардів на стадіонах, концепція етапів запровадження стюардингу в футбольних клубах та інші методичні матеріали.
    Організатори наголосили, що даний семінар є лише першим з чотирьох кроків до розвитку системи стюардингу у вітчизняних футбольних клубах.
    Крім того, у програмі тренінгу також були представлені різноманітні модулі стосовно роботи стюардів у разі виникнення надзвичайних ситуацій та евакуації вболівальників, надання стюардами першої допомоги, обслуговування ними уболівальників.









    http://ffu.org.ua/ukr/ffu/about/ffu_news/11351/


    Просмотров: 708 | Добавил: lysiy | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    ФК "Кристалл" Херсон © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz