Головний тренер ФК "Тернопіль" Василь Івегеш розповів про проблеми, які спіткали команди перед останнім поєдинком календарного року, а також віддав належне майбутньому супернику команди – херсонському "Кристалу".

- Дуже важка ситуація у нас перед виїздом у Херсон. До дискваліфікованих ще й поповнився лазарет - декілька футболістів, у нас захворіли. Найважча ситуація у Романа Гаврилюка, у якого цілий тиждень тримається висока температура, і ми фактично не знаємо причини. Окрім того, як ви знаєте не допоможуть команді травмований Василь Чорний та Богдан Семенець, який пропускатиме гру через перебір карток. Але духом стараємося не падати, дамо шанс молодим гравцям, які часто виходять на заміну, але ще не мають досвіду гри зі стартових хвилин.

- Як готуватимеся безпосередньо до того матчу?

- Виїжджаємо з Тернополя автобусом 29 листопада зранку, тож до вечора вже будемо на місці. Відповідно там вже відпочинемо, і в день гри будемо повністю готові до поєдинку.

- Чи вивчали додатково "Кристал"?

- Звичайно спостерігаємо, наскільки це можливо. Хороша команда, зараз на ходу – 8 матчів без поразок. Окрім того, в минулому турі зіграли доволі почесну нічию в Києві з "Оболонню", хоча відверто ми знаємо, наскільки там важко грати. Тим не менше, сподіваємося показати максимум виходячи із того стану, який у нас є.